40 HADİS YARIŞMASI

40 Hadis-i Şerif Yarışması için okul elemeleri sonuçlandı.

04.05.2021 339

Gençlerin Peygamber Efendimiz (sav)'i yakından tanımaları, Hadis-i Şeriflerini öğrenmeleri, ve hayatlarında uygulamaları amacıyla Önder VAKFI tarafından düzenlenen 'Peygamberim Önderim 40 Hadis-i Şerif Ezberleme' yarışmasının okul elemelerini gerçekleştirdik. Kapanma sürecinde olduğumuz için Zoom üzerinden gerçekleştirilen yarışmanın komisyon üyeliğini okulumuz Meslek Dersi Öğretmenleri Arife AYAZ, Adem KURT ve Vildan KURT yapmış, yarışmaya 10 öğrencimiz katılmıştır. Yarışmaya katılan öğrencilerimizden 10/B sınıfı öğrencisi Reyan FERVATİ 1'ci, 10/A sınıfından Fatma Alzahra ALHAMAD 2'ci , 10/E sınıfından Hüsna Kahriman 3'cü olmuştur. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, yarışmaya katılan tüm öğrencilerimiz ve komisyon üyesi öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

1. olan öğrencimiz Reyan FERVATİ 22-23 Mayıs tarihlerinde diğer okulların birincileriyle yarışacaktır. Kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.

04-05-202104-05-2021