Bilim ve Medeniyet tarihimizde, öncü şahsiyetlerin isimlerini sınıflarınıza verdik.

26.12.2017 495

Bilim medeniyet ve tarihimize ışık tutmuş şahsiyetlerden CEMİL MERİÇ , OKTAY SİNANOĞLU,GAZİ YAŞARGİL,HALİL İNALCIK,MALCOLM X ,ALİYA İZZETBEGOVİÇ ,ITRİ nin isimleri sınıflarımıza verildi.Bu kapsamda öğrencilerimizin bu şahsiyetleri daha iyi tanımaları ve onların hayatlarını öğrenerek motivasyonlarını arttırmaları hedeflenmiştir.Öğrencilerimiz kendilerini zirveye uzak değil tarihi kimliğimizden aldıkları ilhamla daha iyi seviyelere gelebileceklerini görecekler...