BU SOKAK ŞAİRLERİN VE ŞİİRLERİN....

BU SOKAK ŞAİRLERİN VE ŞİİRLERİN....

         40 Şair 40 Şiir etkinlikleri kapsamında okulumuzda şiir sokağı düzenledik. Öğrencilerimiz tarafından elle yazılarak hazırlanan şiirler bu sokakta sergilenmeye başladı. Şairlerin kendi sesinden şiirlerinin dinletildiği sokağımızda aralıklarla Serbest Kürsü etkinlikleri yapılarak öğrenciler tarafından şiirlerin özümsenmesi ve edebi değerlendirme yapılacak ortamların oluşması sağlanmıştır. 

24.01.2018 606

          40 Şair 40 Şiir etkinlikleri kapsamında okulumuzda şiir sokağı düzenledik. Öğrencilerimiz tarafından elle yazılarak hazırlanan şiirler bu sokakta sergilenmeye başladı. Şairlerin kendi sesinden şiirlerinin dinletildiği sokağımızda aralıklarla Serbest Kürsü etkinlikleri yapılarak öğrenciler tarafından şiirlerin özümsenmesi ve edebi değerlendirme yapılacak ortamların oluşması sağlanmıştır. Öğretmenlerimizin de katıldığı etkinler şenlik havasında geçti. 

         Okulumuz öğretmenlerinden Erkan CANBAY kendi şiirlerini seslendirerek büyük beğeni topladı. Öğretmenlerimiz arasında bir şairin bulunması şiire olan ilgiyi daha da arttırırken geçmişten günümüze ülkemiz şairlerinin gençlerimizle buluşmaları 

sağlanmış oldu. 

24-01-201824-01-2018