KARİYER GÜNLERİ-2: POLİS OLMAK

Hedef 2022 kapsamında Kariyer Günlerimiz öğrencilerimize meslek tanıtımlarına devam ediyoruz.

06.12.2021 153

Hedef 2022 projesi kapsamında, 12. sınıflarımızın hedefledikleri meslek dalları hakkında bilgi ve tecrübeye sahip konuşmacıları, okulumuza davet ederek öğrencilerimiz ile bir araya getirdik. Kariyer Günleri'nin 2. gününde Eşit Ağırlık bölümünde eğitim alan öğrencilerimizin ilgi duyduğu meslek dallarından Polislik üzerine söyleşi gerçekleştirdik.

Bu amaçla, Polis Memuru Mikail ÇOLAK ve İbrahim Halil KAPLAN meslekleri ile ilgili bilgiler vererek öğrencilerimizin merak ettiği konular hakkında açıklamalarda bulunmuştur. Böylece Polislik mesleğini hedefleyen öğrencilerimizin seçimlerini daha bilinçli bir şekilde gerçekleştirmelerine imkan sağlanmıştır.

Projemize destek veren konuşmacılarımız Mikail ÇOLAK ile İbrahim Halil KAPLAN'a ve paydaş olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

06-12-202106-12-2021