KARİYER GÜNLERİ-3: HEMŞİRE OLMAK

Hedef 2022 kapsamında öğrencilerimize yönelik meslek tanıtımlarının 3. gününde Hemşirelik hakkında söyleşi gerçekleştirildi.

06.12.2021 207

Hedef 2022 projesi kapsamında,12. sınıflarımızın hedefledikleri meslek dalları hakkında bilgi ve tecrübeye sahip konuşmacımızı, okulumuza davet ederek öğrencilerimiz ile bir araya getirdik. Kariyer Günleri'nin 3. gününde Sayısal bölümde eğitim alan öğrencilerimizin ilgi duyduğu meslek dallarından Hemşirelik üzerine söyleşi gerçekleştirdik.

Bu amaçla, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Hemşirelik 4. sınıf öğrencisi Tuğba ÇOLAK mesleği ile ilgili bilgiler vererek öğrencilerimizin merak ettiği konular hakkında açıklamalarda bulunmuştur. Böylece Hemşirelik mesleğini hedefleyen öğrencilerimizin seçimlerini daha bilinçli bir şekilde gerçekleştirmelerine imkan sağlanmıştır.

Projemize destek veren konuşmacımız Fatma ÇOLAK'a ve paydaş olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

06-12-202106-12-202106-12-2021