MESLEK DERSLERİ SORU ÇÖZÜM SAATİ

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan meslek dersleri çoktan seçmeli soruları 10.sınıf öğrencilerimize verilerek " Meslek Dersleri Soru Çözüm Saati" uygulaması gerçekleştirilmiştir.

30.11.2021 282

Öğrencilerin yorum ve muhakeme gücünü arttırmak amacıyla meslek derslerinde MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan meslek dersleri çoktan seçmeli soruları öğrencilere test şekilde verilerek meslek dersleri soru çözüm saati uygulaması gerçekleştirildi.

24 Kasım 2021 tarihinde 7. Ders saatinde 28 sorudan oluşan sınav Meslek Dersleri Öğretmenleri Semanur Yeşilyurt ve Tuğba BIYIKLI hocalarımız tarafından yapıldı. 15 tane soru Tecvid, 7 tene soru Siyer, 6 tane soru Fıkıh derslerinden soruldu. Sınav 10.sınıfın tüm şubelerine aynı anda gerçekleştirildi. Böylelikle öğrenciler meslek derslerindeki başarılarını görmüş oldular. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz ve başarılarının devamını dileriz.