ÖĞRENCİLERİMİZİ EVLERİNDE ZİYARET ETTİK.

Misafirim Öğretmenim  projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz veli ziyaretleri ileöğrencimizin ev ortamı, çalışma ortamını gözlemlendi. Gerçekleştirdiğimiz veli ziyaretleri neticesinde veli öğretmen ve öğrenci bağları kuvvetlendirildi.  Ziyaret esnasında veliye çocuğu hakkında bilgiler verildi ve bazı konularda önerilerde bulunuldu.Karşılıklı güven ve iletişim pekiştirildi.

27.04.2018 836

Misafirim Öğretmenim Projesinin temel amacı; öğrencilerin aileleri ile işbirliğini güçlendirerek okul-aile arasındaki birlikteliği sağlamak, öğrencilerin başarılarını arttırmanın yanı sıra onları toplum değerlerine saygılı, ahlaklı ve sorumluluk duygusu gelişmiş bireyler olarak yetiştirmek, okul veli ilişkilerini geliştirmek, başarıyı olumsuz etkileyecek faktörleri tespit ederek gerekli önlemleri almak,  velilerin okula bakış açısını olumlu yönde geliştirmek, öğrencilerin okula olan ilgilerini arttırmak, öğrencilerin devamsızlıklarını azaltmak ve disiplin suçlarını aza indirmek, eğitim öğretimde veli desteğini sağlayarak başarıda işbirliği sağlamaktır. Bizde Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri olarak projenin amaçları kapsamında veli ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.

27-04-201827-04-201827-04-201827-04-201827-04-201827-04-201827-04-2018