Okulumuz Öğrencileri Örnek Bir Davranışa İmza Attılar...ARDAHAN´a Yardım eli

Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilerimizle beraber, Ardahan da köylerde eğitim gören ve maddi durumu iyi olmayan çocuklarımız için yardım yardım kampanyası başlattık.  Okulumuz öğrencileri Ardahan ili Susuz ilçesinde bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere ensar olduklarını hissettirdiler...

09.03.2018 356

Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilerimizle beraber, Ardahan da köylerde eğitim gören ve maddi durumu iyi olmayan çocuklarımız için yardım yardım kampanyası başlattık. Kıyafet, oyuncak, ayakkabı kırtasiye vb. çocuklarımızın ihtiyacı kullanılabilir durumda olan her şey  Ardahan da ki okullarımıza gönderildi. Bir hafta önce başlayan anlamlı kampanyaya öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Hayatımız boyunca ne kadar insana yardım elini uzatırsak, yaşamımızın o kadar anlamlı olacağını ve vicdanımızın daha rahat olacağını çocuklarımıza böylelikle kavratmış olduk. Bu projemiz ihtiyacı olan okullarımız için farklı zamanlard09-03-201809-03-2018a devam edecektir.