OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ ARNAVUTKÖY ENGELLİ VE YAŞLI MERKEZİNİ ZİYARET ETTİLER..

Arnavutköy Necip Fazıl Kısakürek AIHL öğrencileri 21 Aralık 2018 Cuma günü Arnavutköy Belediyesi  Yaşlı ve Engelli Merkezini ziyaret etti. Öğretmenleri eşliğinde büyüklerini ziyarete giden onların ellerinden öpen öğrenciler, büyükleriyle sohbet edip onların tecrübelerinden faydalandı. Her öğrenci bir büyüğüne kendi yazmış olduğu mektubu okudu. Öğrenciler mektuplarını okurken duygusal anlar yaşandı. Ziyaretten çok memnun kalan bakım evi sakinleri ise memnuniyetlerini dile getirdiler. Ayrıca bir sonraki ziyareti şimdiden sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler.

28.12.2018 2025

NECİP FAZIL KISAKÜREK AIHL ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜKLERİNE ZİYARET

Büyüklerini görmeye giderken heyecanları gözlerinden okunan öğrencilerin ziyaret sonrası duyguları da dikkat çekiciydi. 11-B öğrencilerinden Zehra Meryem Bulut “Ben dede ve nenelerimi hiç görememiştim. Bu ziyaret bana çok iyi geldi. Hayatım boyunca unutamayacağım bir anı oldu. Onların yüzündeki o gülümsemeyi görünce çok mutlu oldum. Umarım uzun ve hayırlı ömürleri olur ve yüzlerinden tebessümleri hiç eksik olmaz. Onlar bizim dünlerimiz, değerlerimiz. Onların tecrübelerinden faydalanmak için en yakın zamanda yeniden gelmek isterim. Bu duyguyu bize yaşatan öğretmenlerimize çok teşekkür ederim.”dedi.

Büyükleriyle uzun uzun sohbet eden öğrenciler ömürleri boyunca unutamayacakları anılarla Yaşlı ve Engelli Merkezinden ayrıldılar.

28-12-201828-12-201828-12-201828-12-201828-12-201828-12-201828-12-201828-12-201828-12-2018